هشدار؛ بارش باران و برف در ۲۰ ولایت افغانستان
 
تاریخ انتشار:   ۱۱:۳۰    ۱۴۰۴/۱/۷ کد خبر: 176988 منبع: پرینت

ریاست هواشناسی طالبان اعلام کرده که روز پنجشنبه، ۷ حمل، در ۲۰ ولایت افغانستان احتمال بارش برف و باران وجود دارد.
بر اساس خبرنامه‌ای که روز چهارشنبه منتشر شد این بارندگی‌ها در ولایت‌هایی چون بدخشان، تخار، کندز، بلخ، پروان، پنجشیر، کاپیسا، ننگرهار، غور، بادغیس، بامیان و چند ولایت دیگر، از جمله سالنگ‌ها، پیش‌بینی شده است.

میزان بارش باران بین ۱۰ تا ۳۰ میلی‌متر و برف بین ۱۵ تا ۵۰ سانتی‌متر تخمین زده شده است.
همچنین، وزش بادهای شدید با سرعت ۵۰ تا ۸۵ کیلومتر در ساعت در مناطق جنوب‌شرقی، شمال‌شرقی و مرکزی پیش‌بینی شده است.

وزارت انرژی و آب طالبان نیز هشدار داده که از ۷ تا ۹ حمل، بارندگی‌های شدید ممکن است باعث جاری شدن سیلاب در برخی حوزه‌های آبی، از جمله هلمند، هریرود، شمال، پنج‌آمو و کابل شود.
این وزارت اعلام کرده که مردم مناطق پایین‌دست از نزدیک شدن به دریاها خودداری کنند.
افغانستان یکی از کشورهای به‌شدت آسیب‌پذیر در برابر تغییرات اقلیمی است.

کد (9)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
باران برف
ولایت افغانستان
نظرات بینندگان:

>>>   در زمانهاي سابق ميگفتند که سه چیز را بغیر از خدا،دیگر هیچکس نمیداند.
یکی آب و هوا که فردا چه قسم است،دیگری طفل در شکم مادر که بچه است و یا دختر و سوم آینده را کس به جز خدا نمیداند.
حالا آب و هوا را نه تنها پیشگویی میکنند،بلکه با پاشیدن مواد کیمیاوی توسط طباره ها در هوا که رطوبت هوا را جذب میکند و در نتیجه باعث باریدن باران میشود،آب و هوا را تغیر نیز میدهند.
همچنان نه تنها توسط اولترا سال،طفل را در شکم مادر معاینه میکنند که بچه است و یا دختر،بلکه با قیچی ژنیتیکی تحمه القاح شده انسان ها.نظر به درخواست والدین که بچه باشد و یا دختر،رنگ جلد اش سفید باشد یا سیاه،بیتی اش بلند باشد و یا پخش،چشم هایش تنگ باشد و یا کلان و غیره مشخصات،ژن های معین را قیچی میکنند و یا ژن های دیگر را اضافه میکنند و تخمه القاخ شده و اصلاح شده را در رحم کادر ترزیق میکنند و در نتیجه طفل نظر به فرمایش تولد میشود.
باقی میماند آینده.
این که دانشمندان آینده را چطور پیش بینی خواهند کرد و آن را چطور تغیر خواهند داد،تعلق میگیرد به کمپیوتر های کوانتومی و سرعت سفینه های فضایی با سرعت نور.
کمپیوتر های کوانتومی در حال ساخت هستند،اما سفینه فضایی با سرعت نور،فعلاً امکان پذیر نیست.
این که این دانشمندان در کار های خدایی دخالت میکنند و در آینده چه جزایی برایشان از طرف خداوند پیش بینی میشود،تعلق میگیرد به موفقعیت این دانشمندان در عرصه پیش بینی آینده و تغیر آن توسط این دانشمندان و همچنان ارتباط میگیرد به موجودیت خود خدا و این که آیا خدا انسان را خلق کرده است و یا انسان خدا را خلق کرده است.
من میترسم که نشود که دانشمندان،مثلی که عقاید و باور های قدیمی را خلق کردند و فلسفه را خلق کردند و دولت ها و قوانین و مقررات را خلق کردند و پیشرفت و تمدن و انواع و اقسام مادیات را در جهان خلق کردند و صد ها علوم مختلف را ابداع و کشف و خلق کردند،دین و خدا را نیز خودشان کشف کرده باشند و دعوی میکنند که نی ما کشف نکردیم،بلکه خودش وجود داشته است.
هرچند نظر به فورمول انشتاین ماده عبارت است ار انرژی ضرب مربع سرعت نور.
یعنی اگر ما ذرات ماده را از هم جدا کنیم،بغیر از انرژی چیزی باقی نمی ماند که در هنگام بیک بن یا آغاز جهان در اثر انفجار بزرگ بمیان آمده است.
این که این نقطه کوچکتر از یک اتم را خدا خلق کرده باشد و باقی مراحل آن توسط قانون خود طبیعت،قدرت خدایی به اندازه خود این ذره که کوچکتر از یک اتم است،خلاصه میشود. و ما نمیخواهیم که خدای ما آنقدر کوچک باشد که تمام زورش خلقت یک دانه ریگ باشد و باقی را توکل برخدا و یا توکل برطبیعت گذاشته باشد.

ایمیل:
لطفا فارسی تایپ کنید. نوشتن آدرس ایمیل الزامی نیست
میتوانید نام و محل سکونت خود را همراه نظرتان برای چاپ ارسال نمایید
پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است