تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ ۱۴۰۴/۱/۷ | کد خبر: 176986 | منبع: |
پرینت
![]() |
از آغاز سال ۲۰۲۳ میلادی تا کنون، بیش از ۷۶ هزار خانواده از گذرگاه تورخم بهگونه اجباری به کشور بازگشتهاند.
باز محمد عبدالرحمان رییس امور مهاجران و عودتکنندگان ننگرهار میگوید که از این میان، ۴۷ هزار و ۲۳۱ خانواده در این ولایت سکونت دارند.
او افزود: «از طریق گذرگاه تورخم، ۶۷ هزار و ۴۷۳ خانواده که مجموعاً ۳۵۵ هزار و ۹۰۰ نفر میشوند، به کشور بازگشتهاند. از این میان، ۷۰ درصد در ننگرهار ساکن شدهاند و باقیمانده در سایر ولایتها اسکان یافتهاند.»
در همین حال، خانوادههای اخراجشده از حکومت سرپرست و نهادهای کمککننده خواستار فراهمسازی زمینههای کاری و سرپناه دایمی هستند.
جمال خان، یکی از افراد اخراجشده از پاکستان گفت: «دولت پاکستان فشار زیادی وارد کرد و در نهایت مجبور شدیم که به افغانستان مهاجرت کنیم. خداوند اینجا را برای ما وسیله نجات قرار دهد.»
به گزارش طلوع، لیاقتالله ساپی اخراجشده دیگر گفت: «بسیار خوشحال هستم که اکنون در کشور خودم زندگی میکنم. دیگر از صدای مهاجر بلند شو، مهاجر بنشین، کارت مهاجرت بده، خلاص شدهام. اکنون خواستهام از امارت اسلامی و نهادها این است که در کنار فراهمسازی سرپناه، زمینه کار و معیشت را نیز برایم مهیا کنند.»
بر اساس معلومات ریاست امور مهاجران و عودتکنندگان ننگرهار، افغانهای اخراجشده از پاکستان که در این ولایت سکونت دارند، در بخشهای کشاورزی، دامداری، آموزشهای حرفهای و مشاغل کوچک نیازمند حمایت هستند و تلاشهایی جریان دارد تا با همکاری نهادهای کمککننده به این خانوادهها رسیدگی شود.
کد (8)
>>> بله متآسفانه هربار مهاجرین درپاکستان وایران بااین چالش های دردناک روبه روهستن
دنیاعوض شد اما رفتاراین دوکشورنسبت به مهاجرین تغییرنکرد