تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ | کد خبر: 176902 | منبع: |
پرینت
![]() |
ریاست هواشناسی وزارت ترانسپورت و هوانوردی طالبان از احتمال برف و باران در ۲۸ ولایت افغانستان هشدار داده است.
این ریاست در اطلاعیه ای روز دوشنبه (۲۰ حوت) اعلام کرد که در هرات، فراه، هلمند، ارزگان، غور، بادغیس، فاریاب، جوزجان، بلخ، سرپل، سمنگان، بامیان، دایکندی، غزنی، پکتیکا، خوست، پکتیا، میدان وردک، لوگر، ننگرهار، پروان، پنجشیر، لغمان، کنر، نورستان، بغلان، بدخشان و تخار سه شنبه احتمال برفباری و باران نسبتاً شدید وجود دارد.
مقدار باران در مناطق مختلف بین ۱۵ الی ۳۰ ملی متر و مقدار برف بین ۱۰ تا ۳۰ سانتی متر پیشبینی شده است.
این ریاست همچنان احتمال جاری شدن سیلاب در مناطق گرمسیر را نیز پیشبینی کرده است.
شماری از ولایت های افغانستان از جمله فراه ، هلمند و قندهار دو هفته پیش شاهد بارندگی و سیلاب های مرگبار بود.
در نتیجۀ بارش شدید باران و سرازیر شدن سیلاب در این ولایت ها ده ها تن جان باختند.
کد (9)
>>> برف و باران رحمت خداوند است.
کاش همانطوری که در روز قیامت هر ذره خیر و شر انسانها محاسبه میشود،هر ذره باران و برف در هر منطقه عالم نیز محاسبه میشد، تا باعث سیل و آب خیزی و راه بندان و غیره نمیشد.
در اثر قوه جاذبه در فضای کیهان عنصر هایدروجن تراکم میکند و در اثر فشار و حرارت ریاد در هسته آن تعامل هستوی صورت میگیرد و دو اتم هایدروجن باهم جوش هستوی میکنند و عنصر هیلیوم را تشکیل میکنند و از اثر تعامل یک مقدار انرژی آزاد میشود و به شکل جرارت و نور و روشنی به زمین میتابد و در اثر این حرارت آب های ابحار به بخار تبدیل میشود و به شکل ابر به فضا بالا میشوند و به اطراف رمین به شکل غیر منظم حرکت میکنند و در فضا هوا سرد تر نظر به زمین است،در اًنجا این بخار آب سرد میشود و به شکل باران و برف و ژاله،به هر منطقه یی که دل شان شد و به هر اندازه یی که دل شان شد،به زمین میریزند.
در بعضی مناطقی که خشک سالی است،مردم از با باریدن باران و برف از خوشی ور لباس نمی گنجند. اما در بعضی مناطق دیگر که باعث سیل و طوفان و راه بندان میشود،مردم روی خود را به طرف آسمان میکنند و میگویند:
آخر ما چه گناه کردیم که ما را به این روز وچار کردی؟
حالا که علمای علوم هواشناسی از روی فسار هوا و حرکت وسرعت ابر ها و اندازه رطوبت آنها و سایر مشخصاب آب و هوایی،در مناطق مختلف دنیا آب و هوا را پیش بینی میکنند تا مردم را از خطرات آن در امان نگهدارند،به چه معنی است؟
به این معنی که علوم دنیوی مهمتر از علوم دینی است و مردم برای آن ضرورت بیشتر دارند و علوم دینی در پهلوی علوم عصری تدریس شوند، نه بر خلاف آن!
زیرا در علوم دینی باران رحمت خداوند است و از اندازه که زیادشد،به سبب گناهان انسان ها است،اما در علوم عصری،تمام جزئیات آن به شکل علمی مورد مطالعه قرار میگیرد و مردم را از خطرات آن،قبل از وقوع حادثه خبر میکنند.
به همین شکل سایر بخش های علوم که از دست آورد های آنها در حیات روزمره استفاده میکنید.بشمول برق و وسایل نقلیه و موبایل وسایر وسایل تخنیکی که در آینده به تعداد آن اضافه خواهد شد و حتی تمام دروس دینی شما در یک چیپ الکترونیکی داونلود خواهد شد و این چیپ در مغز شما از طریق عملیات جابجا میشود و شما دیگر ضرورت ندارید که چندین سال را بخاطر مولوی شدن،درس بخوانید.زیرا تمام درس ها درین چیپ ثبت است و دریعه فکر کردن در لنز مصنوعی چشم شما نشان داده میشود و هرسوالی را که معلم کند،از روی لنز چشم خود خوانده و حواب میدهید.
>>> به گونه خلاصه باید میگفت که به جز شش ولایت در بلقی ولایات احتمال برف و باران است.
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است